抽離-超越會思考的心智

「 超越會思考的心智,不同的意識投射不同的世界。」

        由於「想知道」、「想理解」與「想要掌握」與控制的驅使,理智把自己的念頭與觀點誤以為是唯一真相。無論一個人如何的詮釋,都是一種「見解」,是諸多看法之一,也就是「一堆的猜測與念頭」。然而真相是一個更廣大的整體的存在,在真理之中,所有的事物是交織的關聯,沒有一件事物是單獨的存在,然而,思考的侷限碎裂了真實,切割成了無止盡的概念碎片。

        別對你的想法太認真;入戲太深、以假亂真、以假修真。Do not think like a human.


不同意識層面投射的世界



        如果你的意識很小,只有高爾夫球那麼大,當你讀到一本書,你的理解力就只有高爾夫球那麼大。但當你拓展覺知力超出以前的範圍,你會在某天清晨醒來,發現你原有的高爾夫球那麼大的意識完全甦醒了,當你拓展了意識,讀同一本書就會有更多的理解,你會開始尋求更多的覺知力,你會越來越覺醒,這就是意識。在我們每個人之內都有一個純粹振動的意識海洋,這正是心智基礎的來源,這正是思想的來源,這也是一切物質的來源。

If your mind is very small, only Golf so much, when you’re reading a book, your understanding is as big of a golf ball. But when you expand awareness beyond the previous scope, you wake up one morning and find your original’s Golf consciousness completely awake, when you expand your consciousness, read the same book will have more understanding, you will begin to seek awareness, awakening you will become more and more, it is consciousness.

Within each one of us has an ocean of pure vibration, which is the source of mind Foundation, which is the source of thought, it’s also substance from all sources.


第5~9分鐘:聲音的頻率如何改變物質。
第16~19分鐘:情緒如何藉由DNA影響物質世界。
第19:40:影片提及「提高頻率的療癒音頻收集」
最後部分:DNA高等知識